Sale!

Test Bank Community and Public Health Nursing 1st Edition Harkness DeMarco

$80.00 $11.99

Community and Public Health Nursing 1st Edition Harkness DeMarco Test Bank

 

ISBN-13: 978-0781758512

ISBN-10: 0781758513

 

 

Community and Public Health Nursing 1st Edition Harkness DeMarco Test Bank

 

ISBN-13: 978-0781758512

ISBN-10: 0781758513

 

 

 

“Nursing Test Banks”

It is very easy to buy and get this test bank. Just add it to your basket, checkout and the download link is given to you instantly.

Why are test banks important? You can learn correct information without reading thousands of pages, pass exams, study more efficiently and much much more.

Firstly, we help many nursing students on this website, add this test bank to your cart and checkout and receive all the test bank chapters for this book. If you have any questions before your purchase or if you feel you would like a sample chapter sent to you, we will be more than happy to send one, just email us today [email protected]banks.com

Nursing test banks are very important for your career

Once this file is purchased, you will be given full access to the entire test bank for all the chapters of the book. Before your purchase you can email us for a sample and we will give it to you for free.

Many nursing students use this site for their test banks because we really care about nursing students

Chapter 10

1. Community assessment is a critical process for the future because the process may
  A) identify the need for a community commission.
  B) identify a method to improve the health of at-risk clients.
  C) provide a means of grant funding for clinics.
  D) provide a client base for at-risk neighborhoods.

 

 

2. You are conducting a community assessment in a town once supported by multiple paper factories. The factories closed 2 years ago and the majority of the population is now out of work.  The school nurse notes that  68% of the students are behind in their physicals and immunizations. On the basis of your community assessment, you will recommend
  A) the initiation of  neighborhood clinics at low or no cost to the community.
  B) the creation of a taskforce to assess the impact of low income on immunization compliance.
  C) a formal petition to local government to mandate immunizations or monetary fines to parents.
  D) a tax relief programs for new companies wishing to settle in the community.

 

 

3. You are completing a community assessment. You note that the computer companies in the community hire a disproportionate amount of their employees from local suburban communities versus the community in which the company is housed. In order to create an accurate assessment you collect data on all of the company’s employees, but list those living outside of the community as
  A) outliers.
  B) statistically irrelevant.
  C) an aggregate.
  D) statistically relevant.

 

 

4. A significant number of the members of your community have developed cancer. The EPA has discovered a leak of biohazardous waste from a local factory that has leached into the water table. The area is decontaminated and cleaned.  The community identifies the need for a local hospice for those with cancer who are dying. Area communities participate in the fund drive. This type of community effort may be considered (a)
  A) communities of resolution.
  B) community of concerned citizens.
  C) community of solution.
  D) health care–centered community.

 

 

5. You are part of a nursing consortium conducting community assessments in New England. At a quarterly meeting you note that the preliminary results of your data collection indicates
  A) each community has distinct needs based on industrialization.
  B) the communities are diverse and the data unrelated to one another.
  C) communities have informal and cohesive methodologies for coping with illness.
  D) the communities have similar goals related to health and safety.

 

 

6. You are conducting a community assessment. The community is large and the members range from affluent executives to poverty-stricken migrant workers. To accurately assess the community, you
  A) use a questionnaire written on a fifth-grade reading level.
  B) use multiple methods or perspectives.
  C) interview a subpopulation of each group represented.
  D) analyze census data.

 

 

7. You are a community health nurse assessing the neighborhood in which your clients live.  When observing the physical environment, you note that most of the homes in the neighborhood are well kept and the children playing in the yards are wearing clean clothing. The children appear well nourished. You place the neighborhood on the list as a low priority for a neighborhood well-child clinic. Your assessment is based on
  A) subjective data.
  B) objective data.
  C) cognitive analysis.
  D) valid data.

 

 

8. As a community health nurse, you are responsible for the general health of the community on multiple levels. The local school nurse identifies that there are an increased number of sick days for children ages 7 to 12 at the local school. On the basis of your research, you note that there is a disparity in the education of the families of the asthmatic children as well as other factors that influence noncompliance with current treatment plans. The next step in your plan of care is to
  A) conduct a broad-based survey of all families with asthmatic children within several communities.
  B) determine trends that interfere with family problem-solving techniques.
  C) develop school-based education programs for both the children and their caregivers.
  D) submit a proposal to the town for neighborhood asthma clinics.

 

 

9. The school nurse notifies you that there have been six confirmed cases of pertussis in the sixth-grade classes. In addition to responding to the cluster of cases you would
  A) close the school.
  B) research the vaccine compliance in the school.
  C) send notes home to the parents regarding a pertussis epidemic.
  D) consult with the infection control physician at that local hospital.

 

 

10. There are 12 students in grades 5 to 7 at the local school with confirmed cases of H1N1 flu. The caregivers of the ill children are advised to keep the children home for a minimum of 5 to 7 days. The next step is
  A) closing the school for 6 weeks.
  B) education in the school setting regarding respiratory and hand hygiene.
  C) running a mandatory flu clinic.
  D) discipline in the school setting for improper hand washing.

 

 

11. You are the community health nurse in a new neighborhood. You introduce yourself to the local minister, and attend various neighborhood meetings. You learn about the ethics, values, and culture of the neighborhood. The community is vocal about the need for public safety and the care of the homeless, especially in the winter. It is important to consider all of the influences in the neighborhood affecting their health and well-being because
  A) the information can be used to obtain funds to create shelters for the homeless.
  B) a neighborhood watch may be created with police support.
  C) the information will help to effectively assess the community.
  D) it will assist the  nurse create a controlled clinical environment.

 

 

12. There is a statistically high level of obesity and elevated cholesterol levels in the southern section of the community. There is a central area in the neighborhood that makes fast foods easily accessible. The statistics assist you to
  A) gather support in the community to ban fast foods.
  B) gather further information regarding trans fats.
  C) target education and support programs.
  D) create local exercise and nutrition programs.

 

 

13. There is a tornado alert in the community. What resource would be valuable to the disaster team to ascertain the areas in the community at greatest risk for damage due to the structure of land mass and infrastructure?
  A) Geographic information systems
  B) County maps
  C) Air surveillance
  D) Geographic analysis

 

 

14. As a public health nurse, you may participate in individual, family, or community assessments. An organized approach to assessment in the form of an evaluation that is commonly used is
  A) the scientific method.
  B) nursing diagnosis.
  C) evaluation and analysis.
  D) functional health pattern.

 

 

15. The community that you are assessing is changing. Five years ago, a series of setbacks caused the local foundry to close. Through interview, you discover that generations of families worked at the foundry. Research indicates that no other businesses have grown in the community to provide work for those who worked at the foundry. The research into the communities’ history will assist you to
  A) determine the values evident in the community in the past.
  B) determine what variables may have detracted from community development.
  C) create a care plan for the community as a whole, including the need for clinics.
  D) create a community-based plan for business recruitment.

 

 

16. The community you are involved in is concerned regarding public safety and the care of their elders living at home. When you assess the community you find that there is potential to solve their problems within the community setting without outside resources. The plans to meet the community needs are accepted by the members of the community. One method to create a successful environment for assessment is to
  A) make the assessment process empowering to the community.
  B) assess the community through interview and share findings in a timely manner.
  C) involve the community when there is difficulty with the assessment.
  D) create an environment of change within the community.

 

 

17. When the community collaborates in a plan to create services and education to enhance their health and well being, the plan
  A) creates an environment that fosters change.
  B) has an increased rate of success.
  C) empowers the community, but diminishes the rate of success.
  D) shifts the focus from dependency to empowerment.

 

 

18. You are a community health nurse working in a community recently devastated by a tornado. Many of the survivors are cared for in the home. Care is needed for those who are ill, recovering, or in hospice. In order to provide holistic care to the community, you would
  A) refer the clients to an outreach center.
  B) consult with the hospice nurse and the social worker.
  C) provide care according to the physician’s orders.
  D) collaborate between experts and the clients.

 

 

19. Posthurricane, your disaster team chooses to use a collaborative model to assess the needs of the community. Each of you is given a community analysis and the task to create a tentative plan of action. Why would the use of a collaborative model hamper the progress of the assessment and plan in a disaster? (select all that apply)
  A) Individual decision making creates bias.
  B) Assessment is time consuming.
  C) Approach to problem solving is linear.
  D) Approaches must be pre-established .
  E) Collaboration is limited.

 

 

20. You are approach by the health department to investigate and assess the rise in developmental disabilities in an isolated section in the community. In order to begin your assessment you gather objective data from
  A) client interview—aggregate data.
  B) Internet—aggregate data.
  C) Internet—Wikipedia.
  D) direct observation of the area.

 

 

 

Answer Key

 

1. B
2. A
3. C
4. C
5. D
6. B
7. A
8. C
9. B
10. B
11. C
12. C
13. A
14. D
15. B
16. A
17. D
18. D
19. B, C
20. B

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Test Bank Community and Public Health Nursing 1st Edition Harkness DeMarco”